Ik ben Olga Slot

 

en heet je van harte welkom op mijn website!

~~~~

-Een optimistisch denkend mens     

-Gediplomeerd Dreamchild Coach    
-Healing Touch Level 4 Healer          

-Niet voor een gat te vangen             

-Met een allergie voor 'hokjesdenken'

 

 

Ik ga uit van het principe dat ieder levend wezen over een groot zelfhelend vermogen beschikt. En dat iedereen zo bedoeld is zoals hij/zij geboren is. Het is een doorn in mijn oog dat de mensen die niet (voldoende) voor zichzelf op kunnen komen, vaak monddood worden gemaakt. Alsof zij een product zijn waarover zomaar beslist kan worden. Zodra deze volwassenen of kinderen dan -op hun manier- protesteren, worden zij als de storende factor gezien. Mijn diepste wens is de stem van deze mensen zoveel mogelijk te kunnen vertolken. Dit doe ik samen met de ouder, verzorger of begeleider van deze persoon.

 

Als helend coach begeleid ik je om weer te kunnen voelen en luisteren naar wat je jezelf te vertellen hebt. Hierdoor ontstaat ruimte om te herinneren, te verwerken en om weer vrij adem te kunnen halen. Om je daarin te ondersteunen maak ik gebruik van diverse healing- en coachingstechnieken, afgestemd op jouw persoonlijke behoefte en doelen.

 

In mijn coaching werk ik o.a. met de Reversiemethode van Dreamchild. Deze methode brengt je heel snel terug in de tijd en bij gebeurtenissen die nog in het onderbewuste liggen opgeslagen om verwerkt te worden. Het laat op een zachtaardige maar zeer effectieve manier zien hoe wij door onze omgeving onbedoeld geraakt worden, hoe wij hen raken en hoe dit opgelost kan worden.

 

In mijn healing begeleid ik je naar een diepe staat van ontspanning. Hierdoor krijgt je lichaam en geest de rust om te resetten, spanningen los te laten en gebeurtenissen te verwerken. Hierbij ervaar ik spirituele hulp.